Mi az a moBILL?
A moBILL, mint mikro fizetési platform
A moBILL mikro fizetési platform alkalmazása egy új a mobil előfizetők darabszámával megegyező felhasználói bázis elérését biztosító fizetési megoldás. Alkalmazása akár web-es akár a termék/szolgáltatás azonnali átvételével/igénybevételével járó fizetések esetén jellemzően 1000-50 000 forint közötti értékhatár között előnyös.
A vásárlási folyamat egyszerű, gyors és nem igényel előzetes regisztrációt, egyenlegfeltöltést vagy háttérben zajló bújtatott bankkártyás fizetést. A fizetési folyamat alatti adatkommunikáció nem tartalmaz személyes adatokat (bankkártya vagy számlaszámot) és azonnali visszajelzést kap a vevő és az eladó is a fizetés sikerességéről.

Sikeres tranzakció esetén a kereskedő számára biztosított a termék/szolgáltatás ellenértékének beszedése melyet a mobil operátorok garantálnak, vevői oldalon pedig egy biztonságos azonnali fizetési megoldást kapnak a vásárlók kamatmentes, halasztott fizetéssel, hiszen a vásárlás összege csak a következő telefonszámlában lesz terhelve.
Kereskedők részére dobozos megoldásként nyújtjuk a platform integrációjának lehetőségét legyen szó web lapról és azon keresztüli vásárlásról vagy fizikai termék/szolgáltatás értékesítéséről.

Az integráció biztosítja a mobil operátorok előfizetői részére a bevont partner termékeinek/szolgáltatásainak megvásárlását illetve a forgalmak folyamatos on-line monitorozását és a hó végi pénzügyi elszámolást.